PRODUKCIJA I POST PRODUKCIJA

Kako postati PRO snimatelj i video editor
Produkcija
Post Produkcija

282 EDUKACIJA

Ovaj tečaj obuhvaća sve alate i funkcije koje su potrebne za brzo i učinkovito stvaranje kvalitetnog sadržaja, neovisno o platformi za koju se taj sadržaj stvara. Kroz individualni pristup tečaj će vam pružiti potrebno predznanje za samostalni rad na dužim ili kraćim formama za video za društvene mreže. Pored video snimanja, obrade slike, tečaj se također fokusira na obradu zvuka te pripremu za distribuciju na platformama poput YouTube-a, Facebook-a, Instagrama i drugih.
Odabir najprikladnije opreme
Napredne tehnike video montaže
Video snimanje profesionalnom opremom
Primjena profesionalih standarda organizacije
Organizacija video materijala
Prilagodba videa za društvene mreže
Sinkronizacija i multicam
Color korekcija i grading
01
Odaberite program
02
Pošaljite upit
03
Krećemo!
 • O PREDAVAČU

  Vjekoslav Žgela
  je iskusni profesionalni snimatelj i video montažer s više od 18 godina iskustva u industriji. Njegova stručnost obuhvaća širok spektar vještina, uključujući korištenje programa poput Final Cut Pro, DaVinci Resolve i Adobe Premiere, kao i duboko razumijevanje različitih aspekata produkcije, uključujući snimanje na setovima, dokumentarne projekte i event industriju.
  Tijekom svoje karijere, Vjekoslav je radio na mnogobrojnim projektima različitih vrsta, uključujući evente, sadržaje prilagođene društvenim mrežama, glazbene spotove, reklame te montaže dugih formi.
  Njegovo bogato iskustvo omogućuje mu prilagodbu svojeg pristupa individualnim potrebama polaznika. On vjeruje u osobni pristup prilikom podučavanja, pomažući polaznicima da razviju svoje vještine snimanja na način koji odgovara njihovom trenutnom znanju i iskustvu.
  Bez obzira jesu li početnici ili već iskusni profesionalci, Vjekoslav ih motivira i inspirira da postignu najbolje moguće rezultate u svojim projektima. Njegov fokus prema snimanju i montaži jasno se prenosi na sve polaznike, potičući ih da istražuju svoju kreativnost i postignu profesionalne uspjehe u svom radu.

Cijena prilagođena Vama

Pošalji upit

Made with pride in Ogulin, Croatia
#dvaosamdva

crossmenu